Elektronika
Alkatrész és Szaküzlet kereső

Elektronikai alkatrészek értékesítésével foglalkozik?
Remek!

Van az az összeg amennyit megér Önnek az alábbi 3 dolog?

Ön mondhat árat. Ezt tudjuk nyújtani:
  1. Érdeklődőket, potenciális ügyfeleket. A honlapra beérkező összes megkeresést, ajánlatkérést megkapja. Ez, a piac jobb feltérképezésében is segítségére lehet.
  2. Reklámot, közvetlen kapcsolatot. Közzétesszük vállalkozása elérhetőségeit a célközönség számára. Ha több telephelye van, akkor mindegyikét. Ha kiad hírlevelet, akkor feliratkozókat szerzünk rá.
  3. Informatikai támogatást. Erős, releváns linket adunk egy szakami oldalról. Ez segít meglevő honlapjának abban, hogy a linkerő növelésével, a Google találati listáján, jobb eredményt érjen el. Plusz átirányíthatja érdeklődőinket saját oldalára.

Mindehhez egy mobilbarát, reszponzív honlap áll rendelkezésére. Optimalizálva van az elterjedt böngészőkre és keresőkre. Emellett bejáratott domain névvel rendelkezik, melyre a korábbi tulajdonosa profilváltás miatt már nem tart igényt.

Ár: Annyit fizet, amennyit a kínálatunk Önnek megér.
Azonban a magasabb ajánlati ár, előnyökkel jár.

Előnyök: Jobb helyezés a listán • Nyitóoldali megjelenés • Bővített adattartalom az érdeklődőkről.


 

Regisztráció

  • Ft/hó

Szeretnék hírlevélre feliratkozókat kapni.

EXTRA: Kérem a reszponzív bemutatkozó oldalt.

Elfogadom a szabályokat.

 

Extra - opcionális

Olyan mobilbarát (reszponzív) bemutatkozó weboldalt készítünk Önnek, mely a Google találati listájának első oldalán fog szerepelni, ha a megadott földrajzi helyen, az Ön tevékenységében keres valaki kiszolgálót.
  • Nincs elkészítési díj.
  • Sem tárhelyért, sem domainért nem kell fizetnie.
  • Hirdetési költség nélkül is az első 10-ben szerepel.
KÖLTSÉG - GARANCIA
Mindössze 1.200 Ft/hó (+áfa) üzemeltetési költséggel kell számolnia - DE ha nem tudjuk teljesíteni a vállalásunkat, azaz nem lesz az oldal a kereső találati listájának első oldalán, akkor nem kell fizetnie. Ebben az esetben semmilyen költsége nincs.
Ha érdekli egy ilyen oldal, akkor azt a regisztációban jelezheti.